Skip to content

 

Due to the current COVID 19 outbreak some of these events may have been cancelled or rescheduled.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stockholms regionala cykelkanslis vårseminarium

8 May, 2019 @ 12:00 - 15:00 CEST

Nu när våren äntligen är här vill vi bjuda in till ett seminarium späckat med inspiration och ny kunskap. Seminariet kommer att fokusera på ett antal nya studier som har genomförts under vintern och som snart publiceras.

Studierna visar bland annat potentialen för arbetspendling med cykel i Stockholms län och hur länets trafiksignaler är anpassade för cykeltrafiken.

Vi inleder med utelunch på terrassen kl.12-13 och fortsätter sedan med seminarium mellan kl.13-15. Ett detaljerat program skickas ut cirka en vecka innan. Lokalen ligger i anslutning till ett regionalt cykelstråk och det finns möjlighet att parkera cyklar i anslutning till lokalen. Det går även att ta sig dit med kollektivtrafikens buss 57, 515, 516 eller 526.

Seminariet riktar sig till representanter från kommuner och myndigheter inom Stockholmsregionen samt till politiker och organisationer som arbetar med cykelfrågor. Seminariet är kostnadsfritt. Vi förbehåller oss rätten att ta ut en avgift om du inte i förväg anmäler uteblivet deltagande.

Venue

Haga Forum
Annerovägen 4
Solna, 169 70 Sweden
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.